Om oss


Bli kjent med ossVelkommen til oss!


Siden 2008 jobber vi med at gjester her ved Sørlandet skal ha det så trivelig som mulig slik at oppholdet gir gode minner. Vi mener at det begynner allerede med en ren feriebolig, en sekk med ved foran peisen, rent sengetøy lagt på samt myke håndklær og prikken av i-en er en velkomsthilsen med norske matvarer, og skal du feire jul her på Sørlandet tilbyr vi å sette opp et ferdig pyntet juletre for at feiringen blir perfekt.


For å gi gjesten enda et høydepunkt begynte vi med båtutleie underveis. Gjesten får alltid rene og vedlikeholdte båter av oss samt flytevester, et sjøkart og selvfølgelig en liten opplæring. Og hvis du ikke vil styre båt selv, anbefaler vi en tur med vår taxibåt!


Utleiebåter og noen av tjenestene våre kan bestilles i vår nettbutikk. Du kan også bestille ditt neste feriehus direkte hos oss.


Dessuten er vi åpen for alle slags ønsker og spørsmål en gjest eller eier av en feriebolig kan ha og gjør det som er mulig for å oppfylle dem. Vi mener det er viktig for eiere som ofte bor langt unna at de kan føle seg trygt i hendene våre. Derfor tilbyr vi å passe på fritidsboligen din. Det innebærer tilbakemelding om feil, hærverk eller tyveri, snømåking og gressklipping rundt feriehuset, inn- og utsjekk av gjester, sjekk og øsing av tilhørende båt, vinteropplag av båter samt sommerparkering av din egen båthenger.


Vi gleder oss til en hyggelig ferie- eller hytteprat.


Du finner oss ved fylkesveien 351 mellom Søndeled og Øysang i Risør kommune, skiltet med 'Hytteservice'. 

FINN OSS

BESØKSADRESSE


SSS-veien 870, 4990 Søndeled


TELEFON                  


 +47   48 30 31 88   


TAXIBÅT


+47  95 86 94 18

ÅPNINGSTIDER


Hverdager fra kl. 9 - 19


Søndager og helligdager stengt.

- godkjent rengjøringsbedrift