Om oss


Bli kjent med oss
Siden 2008 jobber vi med at gjester her ved Sørlandet skal ha det så trivelig som mulig slik at oppholdet gir gode minner. Vi mener at det begynner allerede med et rent feriehus, ved til peisen, rent sengetøy lagt på samt myke håndklær og prikken over i-en er en kasse med matvarer på kjøkkenet.

Dessuten er vi åpen for alle slags ønsker og spørsmål en gjest eller eier av en feriebolig kan ha og gjør det som er mulig for å oppfylle dem.


For å gi gjesten enda et høydepunkt begynte vi med båtutleie underveis. Gjester får alltid rene og vedlikeholdte båter av oss samt flytevester, et sjøkart og selvfølgelig en liten opplæring. Slik vil vi bidra med flere gode opplevelser her i Risør skjærgården.


Vi mener også at det er viktig for eiere av en feriebolig som ofte bor langt unna at de kan føle seg trygge i hendene våre. Derfor tilbyr vi å passe på fritidsboligen deres. Det innebærer tilbakemeldinger om feil, hærverk eller tyveri, snømåking eller gressklipping rundt feriehuset, inn- og utsjekk av gjester, sjekk og øsing av tilhørende båt samt vinteropplag av båter. 


Vi gleder oss til en hyggelig ferie- eller hytteprat.


Du finner oss ved fylkesveien 351 mellom Søndeled og Øysang i Risør kommune, skiltet med 'Hytteservice'. 

FINN OSS

BESØKSADRESSE


SSS-veien 870, 4990 Søndeled


TELEFON


 +47   48 30 31 88 


ÅPNINGSTIDER


Hverdager fra kl. 9 - 19


Søndager og helligdager stengt.